Auto

Een rijopleiding is maatwerk. Jij bent uniek en verdient een persoonlijke benadering door ons. Daarom besteden we tijdens de rijlessen aandacht aan de onderdelen die goed gaan en uiteraard aan de onderdelen die extra aandacht verdienen. Op deze manier halen we het maximale uit jouw rijles en krijg je niet meer rijlessen dan nodig!

Onze rijlessen beginnen vanaf 60 minuten, als het in jou en onze planning past, kunnen de lessen ook langer dan 60 minuten.

Jouw mogelijkheden en wensen staan bij ons centraal tijdens het samenstellen van je lesrooster. De rijles tijden zijn zeer flexibel, dus heb je het even iets drukker met je studie of bijbaantje? Geen probleem!

Versnelde rijopleiding

Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om een rijopleiding versneld te volgen. De snelste variant is in 10 dagen. Tijdens deze opleiding les je iedere dag een aantal uren en doe je op de 10e dag jouw rijexamen. Andere varianten van 4, 8 of 12 weken zijn ook mogelijk. Deze opleidingen moeten wel vroeg van te voren aangemeld worden i.v.m. examenaanvraag bij het CBR.

Opleiding met TTT (tussentijdse toets)

Deze opleiding bestaat uit 30 uur rijles en TTT met examen.
wat is een TTT => een tussentijdse toets is een test die afgelegd wordt bij het CBR. De examinator beoordeelt dan de stand van zaken. Je krijgt dan tips voor het examen, en je kunt direct wennen aan het examen rijden. Wanneer je tijdens de tussentijdse toets de bijzondere manoeuvres (bijv. fileparkeren, straat keren) goed beheerst, dan hoef je deze tijdens het rij examen niet meer te doen. Deze toets wordt gepland op 2/3 van je opleiding.

Prijzen

Pakket 'in z'n 1 € 1.505,--

20 uur rijles en examen

Pakket 'in z'n 2' € 1.820,—

25 uur rijles en examen

Pakket 'in z'n 3' € 2.260,—

30 uur rijles en examen met examengarantie
(dat wil zeggen als je de 1e keer niet slaagt de kosten voor het 2e examen door ons betaald worden - extra lessen na het 1e examen worden apart verrekend)

Pakket 'in z'n 4' € 2.365,--

30 uur rijles en TTT met examen

Autorijles 50 minuten € 52,50

Autorijles 60 minuten € 63,—

Intake 60 minuten € 63,—

TTT (tussentijdse toets) € 230,—

Praktijkexamen € 245,--

Herexamen € 245,--

Theorie-examen € 45,--

Inschrijven / Meer informatie

Inschrijven / Informatie

Wanneer u wilt inschrijven of meer informatie wilt over deze opleiding, vul dan het formulier in.