Rijschool Middelburg: hoog slagingspercentage op Walcheren

Rijschool in Middelburg gezocht? Kies voor ons hoge slagingspercentage op Walcheren. Bij misschien wel de beste rijschool, volgens onze enthousiaste kandidaten. Met betaalbare rijlessen en een ervaren instructeur. Die je natuurlijk gewoon thuis op komt halen, op basis van onze flexibele en transparante planning.

Volg rijlessen voor de auto, bromfiets of de aanhangwagen. En haal zo snel mogelijk je rijbewijs, op basis van een uitstekende rij-opleiding. Bij een rijschool voor Middelburg en omgeving, waarmee we ervoor zorgen dat je gewoon in de buurt kunt lessen.

Voor de auto, bromfiets en aanhangwagen

Een tien-daagse rijopleiding volgen voor de auto, op zoek naar een spoedopleiding in 4, 8, 10 of 12 weken of een opleiding volgen met een Tussentijdse Toets (TTT)? Wij zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk met de auto op weg kunt.

En lessen voor je bromfiets of een aanhangwagen? Wij zorgen ervoor dat je effectief kunt lessen, op de momenten dat het jou uitkomt. Bij een ervaren instructeur, die als geen ander weten hoe ze jou zo snel mogelijk vaardig moeten maken. Vol vertrouwen, om de kans om in één keer te slagen bij het CBR zo groot mogelijk te maken.

Beste rijschool: onze kandidaten aan het woord

We noemen onszelf niet graag de ‘beste rijschool’ in Middelburg en omgeving. Vandaar dat we onze kandidaten liever aan het woord laten. Zoals Jolande Maljaars: “Bedankt voor de vele, leerzame en gezellige rijlessen! Ik heb veel geleerd en dat ga ik nu hopelijk zonder brokken in de praktijk brengen. Bedankt Jacob.” Of zoals Nelly Zwerus: “Rijsschool Riemens is eerlijk en betrouwbaar. Perfecte individuele begeleiding die gebaseerd is op een duidelijke, rustige en geduldige uitleg.”

Het zijn die beoordelingen van onze kandidaten die ons trots maken. Net als de reviews door Doreen de Visser “Hele fijne rijschool”, Annemijn Boone “In 1x geslaagd” en alle anderen.

We zorgen al sinds 2013 voor goede rijlessen in Middelburg en omgeving, vanuit onze vestiging op Walcheren. Met een instructeur, die er alles aan doet om jou zo snel mogelijk op een goede manier je rijbewijs te laten halen. Altijd aan de hand van onze 5 belangrijke voordelen:

  • Betaalbare rijlessen
  • Gewoon thuis opgehaald
  • Ervaren instructeur
  • Persoonlijke aanpak
  • Transparante en flexibele planning

Op die manier zijn we misschien wel de beste rijschool in Middelburg en omgeving. Waar je werkt aan jouw vaardigheden in de auto, op de bromfiets of met een aanhangwagen. Zodat je bij het CBR je rijbewijs kunt halen en binnenkort zelfstandig de weg op kunt.

Zo snel mogelijk lessen bij onze rijschool in Middelburg of wil je meer informatie ontvangen? Neem contact op, we horen graag van je.